Wie zijn wij

BIJ CARPARTS-NEDERLAND NEMEN WE ONZE PARTNERS EN RELATIES HEEL SERIEUS.

Carparts-Nederland is in haar branche marktleider op het gebied van product assortiment en innovatie. Wat is ons geheim? Simpel: we nemen innovatie én sociaal ondernemerschap heel serieus. Dat uit zich in onze relatie met klanten – we doen wat we beloven! – en in een gedreven kleine club mensen met ambitie.

Met de nodige jaren ervaring in de automotive branche, weten we hoe we het beste met onze doelgroep in gesprek komen. Ons aanstekelijke enthousiasme is daarbij ons grootste goed. Korte lijnen plus een nauwe samenwerking zorgen ervoor dat onze partners snel kunnen schakelen. Met als resultaat een plezierige samenwerking.

SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP

Wij geloven dat zichtbaar gelukkige partners zorgen voor zichtbare resultaten, binnen uw bedrijf en het onze. Wij onderhouden onze relaties omdat we oog hebben voor de mensen achter de cijfers. Relaties staan voor ons op de eerste plaats. Zowel buiten als binnen ons bedrijf. Je zult zien dat we altijd transparant, gemotiveerd en als een team te werk gaan. We kunnen niet anders!